produse
în coș

Notice: Undefined index: cart in /home/kebabos/public_html/application/modules/default/layouts/main.phtml on line 147
0
aplica
Despre
noi

KEBABOS este un loc in care bucataria orientala este reinterpretata, un loc in care iti oferim combinatii simple, dar gustoase si sanatoase: carnea proaspat coapta, legumele si condimentele emana arome care te duc cu gindul la o strada dintr-un orasel oriental.
 

Denumirea localului se asociază cu vedeta bucătăriei orientale: Kebabul. Denumirea de "kebab" provine din Persia, insa traditia vine de la soldatii arabi, care obisnuiau sa prajeasca in foc, carnea infipta pe sabiile lor. La Kebabos sabia este inlocuită cu Donerul – un ax vertical rotativ, pe care carnea se coace incet si se imbiba cu condimentele aromate.
 

KEBABOS este localul in care fast-foodul este sanatos! Chiar daca nutritionistii ataca bucatele de tip fast-food, noi promovam mincarea sanatoasa, pregatita din ingrediente naturale si proaspete. Astfel, la Kebabos puteti gusta deliciile bucatariei orientale, pregatite conform retetei originale. Kebab, Burger, Gozleme, diferite tipuri de Sigara Borek, dar si alte retete sint pregatite cu mare placere de bucatarii nostri. Probabil ca unele denumiri nu le sint familiare moldovenilor, dar aceasta nu este o problema, pentru ca  bucatarii sau casierii Kebabos ii vor ajuta sa se orienteze in specificul bucatariei orientale.

 

Calatoreste in lumea gustului impreuna cu noi !